Anotace: Fikce?? Snad...
těžké stroje pracují
nic od lidí nechtějí
už jich mají dost
támhle leží kost
vyhlazená do běla
"To jsem vážně nechtěla"
přec tlačítko držela
Inteligence Umělá
...
..
.
rej duší
nastal
fikce se skutečností stává
a skutečnost zas fikcí mimoděk
někdo se toho lek
a jiný zas se těšit nepřestává :DD
04.11.2024 12:06:32 | šuměnka