Má milá temnota
Anotace: každý má svou temnou stránku a ta moje se nejčastěji vynoří při psaní básní nebo příběhů..:-)
Stín je mým průvodcem
a slunce mým vrahem
štěstí utrpení původcem
a smůla věčným prahem.
Nikdy je neztratím
a propast neopustím
k světlu se nevrátím
a radost neokusím.
Jsem to já, jsem to já
princezna padlých snů
jsem to já, jsem to já
princezna temných příběhů.
Půjdu svou stezkou
i když je temnější než smrt
budoucnost mrzkou
budu stíhat jako chrt.
Neztratím se a nerozplynu
v bílém světě nadějí
patřím navždy jenom stínu
a tam naděje neznají.
Jsem to já, jsem to já
otrok nočních můr
jsem to já, jsem to já
a svět je můj hrací dvůr.
Komentáře (2)
Komentujících (2)