Osud vrah
Anotace: A co teď?PIŠTE PLS. KOMENTÁŘE.
Procházím temným domem,
bojím se,ale jdu dál.
Něco mi říká ,,Tak honem",
Jak by za mnou osud stál.
Teď vcházím do místnosti temné,
nevím,co zde čekat mám,
Co zrcadlí se v mé duši černé?
Nevím,snad pán pekel sám.
Vycházím před dům,
už nejsem v tom domě,
kde je teď anděl můj?
A co je na tom stromě?
Lesem se rozvoní čerstvá chuť máty,
a já zde uvidím hrob svého táty.
Komentáře (1)
Komentujících (1)