Lovče plamene,
Anotace: jedna z těch potvor, které vás vzbudí ze spánku, a nenechají vás usnout dokud je nenapíšete :-)
Skloň se a poklekni,
Rytíři předpeklí,
věř, že ta jež slova dští
dnes tvůj osud naplní!
Sluho její zloby,
výplode kruté doby,
vyplazil ses v plamenech,
ale její žár ti bere dech.
Úpěj touhou po své paní
- možná splní tvoje přání.
Obojkem z ostnů ledových
sváže tvůj pláč, i tvůj smích.
"Má paní, udělám co rozkážeš!"
"Přines mé srdce, tak už běž!"
Ale lovec vášnivého ohně
nenalezne rubín ve tmě,
jež dávno duši zahalila
- kdo nežije, ten neskomírá.
Komentáře (2)
Komentujících (2)