Anotace: Na toto jsem moc dobrý názor neměla, ale v mém okolí se to komusi zalíbilo, možná to tak hrozné není, napadlo mě. No uvidíme:,)
Z okna mého pokoje
Z okna mého pokoje
vidím v dáli stát
lidí celé konvoje
a též ohně plát.
Z okna mého pokoje
ohně vidím blíž a blíž,
lidé táhnou do boje,
neuniknu již.
Z okna mého pokoje
není vidět víc,
kouř ho celé zatemnil,
nezbývá mi nic.
Z okna mého pokoje
táhne se sem smích,
já tu sedím hledaje
spásu v nářecích.
Z okna mého pokoje
hledí už jen stín,
celý pokoj shořel,
já shořela s ním!