Zácpa
Anotace: Je to taková ptákovina, kterou jsem vymyslel o noční. Upozorňuju, tento text není pro slabé žaludky.
ZÁCPA
Zrovna teď se mi to muselo stát,
ve chvíli, kdy se mi chtělo srát.
Přede mnou muselo spoustu aut stát
a za pár minut se už nebudu znát.
Jsem celý zelený, plný všeho, plynů,...
My tu snad budem v zácpě stát pár dlouhejch týdnů.
Z nervozity z auta si rád plivnu
a podívám se, zda něco nemám v klínu.
Nakonec se to na dálnici dalo do pořádku.
A v tu chvíli mi něco rázem explodovalo z mého zadku.
Můj překvapivý výraz ulpěl na zrcátku
a kouknul se, jestli pode mnou něco bylo na sedátku.
Komentáře (4)
Komentujících (4)