Protivná "dáma"
Anotace: Jo to je tak když člověk potká protivnýho člověka
Přišla ke mně,
mávla paží.
Ať prý dámě,
uhnu kůží.
Co to za křik,
kdo to koukám.
Jako výkřik ,
rychle odpovídám.
Hele slečno,
mírni slova.
Jinak budeš černo,
mít před očima.
Ty Hajzle,
slyším krutost.
Co má tohle,
být za drzost.
Už se nudím,
poslouchat tu krávu.
A tak směle hodím,
sekeru co vidím.
Najednou je ticho,
krásný to je zvuk
"dáma" rozpáraný břicho
a mě je to fuk.
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
Komentáře (2)
Komentujících (2)