Moderní Velikonoční
Anotace: Taková krátká moderní koleda.
Hody, hody, doprovody,
nechci se ňák vnucovat,
já však musim ve dvě deset
na ICQ chatovat!
Hody, hody, doprovody,
tak pohyb, pohyb holky!
Po obědě plánuju
stáhnout empétrojky!
Hody, hody, doprovody,
poraďte mi ňákej cheat,
vždyť já musim vyhrát závod
ve hře Need for Speed!
Hody, hody, doprovody,
jdu vypráskat pratetu
a ty vejce malovaný,
pošlete mi po netu!
Komentáře (3)
Komentujících (3)