Muchomůrky
Anotace: Asi znáte Jedna ruka netleská...... ;)
Sesbírám pár muchomůrek
a uvařím z nich čaj,
všechny klíče od komůrek
máš, tak si s nimi hraj.
A že začneš lítat,
to je jasná věc,
nechceš nikde nikdy přistát,
že spadneš, to je kec.
Strom je tvůj kamarád,
to každé dítě dneska ví,
a kdybys náhodou dolů spad,
o mech se tělo zastaví.
Však s muchomůrkou je ti blaze,
křídla máš i bez letadla,
kloužeš se po té ptačí dráze,
depka, ta tě nepřepadla...
Komentáře (6)
Komentujících (6)