Anotace: Dnes jsem dostal od mojí dárek.Malý přívěšek s milým slůňátkem.Ví,že nic takováho nenosím.S tímto nepochopitelným počínáním jsem se vyrovnal docela snadno. Je to jen takový blaf ale je to lepší než výčitky:) Posuďte.
Dostal jsem dnes od milé,
latexová prádlo;
bičík z kůže,kombiné;
asi ji už hráblo