Anotace: Nemocniční střep ze 17.5. Takhle nějak vypadal každý den. Opoměl jsem však pozitivní aspekt, jako jsou navštěvy.
Tedy to není žádná sranda, poslouchej.. Ale vždycky může být ještě hůř, žejo.. Tak ti držím palec, radši všechny, ať ti to všechno dobře dopadne a se uzdraví.. Já se mám pěkně:) Leží mi zase doma taťka, ale ten má jenom zlámanou hnátu.. Možná bude pajdat. No to je furt něco:) Ale jinak život je krásnej, tak se drž :)
29.05.2007 16:55:00 | Euka
Nazdárek Ahimso:) Jakpak se máš? Dlouho jsme se neviděli :) Doufám, že ti nebylo nic vážnýho.. Papa :) Evka
29.05.2007 11:03:00 | Euka