Zdeňka
Anotace: Tak tohle bylo vymyšleno jen tak z nudy ... ;)
Zdeňka se nám narodila,
granát nám sem pohodila.
Všechno letí do vzduchu,
a já na uchu mám muchcu.
Zdenička si tiše bručí,
mě to v uších pěkně hučí.
Zdeňka v peřince si leží,
každý se naň kouknout běží.
Teď se mračí, teď zas směje,
nikdo neví co se děje.
Každou chvíli začne řvát,
a hned zase rychle spát.
Komentáře (0)