S vínem pozpátku
Anotace: !ínasp tsokhel íbyhc žydK
Že bych začal víno píti?
Abych verše jemnou nití
vyšívat moh' do řádků?
Aby ale tento mok
nevyvolal ve mně šok
a já nepsal pozpátku!
élz kilot ot eduben danS
.éldm i uosj sačbo ešerev ča
!ukdář an ížrd es ež ěnvalH
Komentáře (3)
Komentujících (3)