Ucho
Anotace: Je to spíš tok myšlenek, co mě spontánně napadl, protože mě bolí ucho a nevím proč :-) je to infantilní a bez hlubší myšlenky :-))
Bolí mě ucho
páč je tak sucho
pořád mě bolí
zaženu to solí
jestli vás bolí uši
doporučuji vyměnit duši
protože ta všechno kolem ruší
a užíjte si ticho v buši
at mě radši bolí záda
i když to taky nemam ráda
at mě bolí třeba nos-
- bolesti je vždycky dost
ucho teď už nebolí
stejně si tam dám zelí
nacpu si ho kyselý
ať mě ucho nebolí
Komentáře (1)
Komentujících (1)