Je zajímavá, docela se dá nad ní aj zamylet. Já bych ju tu nechala. :o)
14.11.2008 18:58:00 | NikitaNikaT.
Nemaž! Mně se líbí (no, zatím to pravda vypadá, že jsem sama, ale někdo musí být originální :-))) A právě co se originality týče je ta báseň špičková. Krásné absurdní termíny, Fantasmagorie přímo pro bohy. Představy, které mě při čtení tohodle dílka přepadaly byly tak uhozené, že bych si je nejradši nechávala přebíhat před očima každý den - svět by byl hned veselejší. A pak by přišli hodní páni v bílých pláštích, oblékli mě do slušivé košilky a odvedli do bílé místnosti s měkkými zdmi... :-)))
16.01.2008 18:58:00 | Lisa.Ginmi