Krtek 2
Anotace: Krtků neni nikdy dost
Mám kámošku krtka,
je to dobrá holka.
Čumáček má od hlíny,
kouká, ale nevidí.
Měl sem se s ní
jednou sejít,
vylezla však odjinut.
Uviděl jí jeden borec,
lopatou jí fláknul přes plec.
Komentáře (2)
Komentujících (2)