Anotace: Čítala jsem vaše díla a napadlo mě tohle, po nemilé zkušenosti s bábinkou a jednim červeným pupínkem x)... Je to ptákovina.. kdyžtak poraďte, co změnit :D:) ...
Jakˇs to myslela na tu Zácpu? Že ses potrhala smíchy
anebo že se ti zrovna chtělo vykonat potřebu? Prý
ses neudržela. Anebo to bylo tím, že autobusák ostře
krouhnul zatáčku, neudrželas rovnováhu a náhodou
spadla fešnému klukovi do klína. No to by se mi taky
líbilo, jen bys neměla mít o třista kilo navíc, to
ze mně zbyl jen mastnej flek.
Jsem ukecanej? Tak teď to víš.
08.06.2007 07:24:00 | jehlaspichlas