Vybíravý
Anotace: ..................Ať se jmenované ženy... ................................necítí hned uraženy, ................................nevím, jak to říci jemně, ................................chyba bude nejspíš ve mně!?
Vybíravý
Mít za ženu Boženu,
do lesa ji poženu,
nechci mít nic s Boženou,
s tváří přísně koženou.
Nehodlám mít za ženu,
ani žádnou Blaženu,
mohla by být Blaženou,
co je ženou zkaženou.
Boženu i s Blaženou
třeba s tváří blaženou,
mít některou za ženu,
tak ji rychle zaženu!
Nechci Annu, ani Janu
a nehořím pro Johanu,
mít Johanu, Annu, Janu?
To bych umřel pro pohanu!
(Ať se jmenované ženy,
necítí hned uraženy,
nevím, jak to říci jemně,
chyba bude nejspíš ve mně!?)
Přečteno 607x
Tipy 8
Poslední tipující: Pevya, Myrja, Marfuša, splintercell.new
Komentáře (12)
Komentujících (10)