Murphyho zákon 2.
Anotace: ... pro zdravotnický personál
Sbírka:
Humoreska
Tak jenom doufám, že někteří
nebudou zas myslet na slasti,
když dneska v rámci výuky
budu probírat náplasti !
Murphy nám říká, že rány hojí,
existují však pouze dvojí:
jedny, co nejdou přilepit,
a druhé co nelze odlepit... au!
Komentáře (8)
Komentujících (8)