Ale jistě utrží i pohlazení,nebo něco víc.Jinak by to nedělal.
Ale znám i co to mají jako koníčka.A to se pak má,ženuška.
19.06.2007 18:06:00 | s.e.n
Snad jsem se tě nějako nedotkla, Gregy, to by mě vážně moc mrzelo... :´-(
Roboti taky píšou, že jsem MeGeRa...
14.06.2007 13:47:00 | Hesiona-Essylt
Že máš dobrou bábovku,
tak Ti píši za stovku,
Jsou trouby, co dobře pečí?
Nevím, možná jsou to řeči...hi
14.06.2007 10:10:00 | zzlatý