Anotace: S dramaťákem máme nějaký přestavení, tak jsme museli vymýšlet básničky...tuhle jsem složila, ať má co říkat bratr... V matice=)
Tak tomuhle říkám paráda.Teň se culím jako lečo.To že k očnímu musím,to vím jistě,ale ryby na židlích naštěstí nevidím:-)
23.11.2007 14:23:00 | Replix
... a tazie, měla bejt fantazie, jako že je to plný fantazie...
Jen mi blbne klávesnice (nebo hlava???)
04.07.2007 18:19:00 | Hannazka
To je pěkný, roztomilý tazie. Moc se mi to líbí tim, jak je to barevný a bez zábran a předsudků, kterejma jsme spoutaní my dospěláci!
----
SUPER!!! :o)))
04.07.2007 18:18:00 | Hannazka