Naše společná kamarádka
Na nebi se hvězda blýská
měsíc pluje oblohou
lásko moje, zas se stýská
už aby jsi byla mou…
pohraji si s tvými vlásky
pak políbím na ouško
složím maturitu z lásky
a položím na lůžko..
pohladím tvé útlé boky
lačně budu prsty pátrat
těším se na další kroky
do komnat z nichž není návrat..
na té cestě plné slasti
zapomenem na svět kolem
na bolístky, smutky, strasti
všemu řeknem rázně, sbohem!
A až skončí tahle vášeň
vyfouknu tě zhasnu svíce
strčím zlehka do krabice
a vrátím zpět Frantovi
ty můj kvítku gumový...
Přečteno 1930x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
Komentáře (1)
Komentujících (1)