Anotace: Co může viset, být, mít na háku?
Jo .. myslím že ano.. to bych si i docela ráda poslechla.. :)))Tkž kdy se do toho dáš?
16.07.2007 21:36:00 | Najlin
Teda.. musím říct .. že se mi fakt těžko četla.. proto 80 ale vem to tak.. že takové básně budou mít jednou budoucnost.. teda myslím.. ))
16.07.2007 18:55:00 | Najlin
To se mně líbí,docela otevřeně řečeno a docele sranda.
Já občas šulím úklid.A čumím z okna.
24.06.2007 18:25:00 | s.e.n