Co máš proto značkám ...??
... Primeros .... je docela OK ... Ne ?? ...:-))
25.06.2007 14:44:00 | HarryHH
...mluvíš mi z duše, nakonec se přijde na to, že dobrejch značek je tolik, že ta nejlepší je nijaká...a třeba ty zástupy lidí ve svátečních teplákách ze silonu pocítí potřebu se odlišit od davu....no to asi ne...
22.06.2007 10:08:00 | callowsick
Nejlepší věc, co jsem tak poslední měsíc četl....konečně se někdo rozhodl napsat něco trefnýho a na místě..
22.06.2007 09:45:00 | animovaný medvídek Pů