Komplikované komplimenty

Komplikované komplimenty

Anotace: Jak to může žena chápat? :))

Komplikované komplimenty

Máš tělo jako karafa… :)
Né, néé – počkééj, já neříkal žirafa!
Je to tak…no, vidíš, nestyd se už…
Jsi pro mě jako kytara, víš?..
Co, dřevo?..Já to tak nemyslel – ne dřevo,ne…Nejsi!
Prostě tvé křivky - to jsou přesýpací hodiny…
…Počkej přeci –zůstaň, času dost...není pozdě,
já…já měl na mysli tvůj úzký pas.
....................................
........Ty brečíš..??................
Pohled do očí – a už je to tady zas!
Ženským se s komplikovanými komplimenty někdy nezavděčíš.

Jsi krásná! Líbíš se mi. To jsem chtěl říct!
...................................
Ano, zůstaň, ...děkuji,raději nic víc.
Autor Dekadence, 23.06.2007
Přečteno 573x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

:))pěkné:)

23.06.2007 09:39:00 | už ne pernikova princezna

líbí

:-)

23.06.2007 06:35:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí