Jeleni
Anotace: O tom jak to někdy může vypadat v lese...
Lesem se rozléhá dunění
a z dáli tlumený řev,
je slyšet zrychlené funění
až v žilách všem tuhne krev.
Skáče tam stodola po lese,
skáče a nikdo to nezmění,
skáče až vše kolem třese se,
neboť v ní mrdají jeleni.
Přečteno 471x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
Komentáře (2)
Komentujících (2)