Anotace: Spíš sranda,trochu autobiografie tam ale rozhodně je...
prostě Zuzana: Tak to mě velice těší,že ses k ní vrátila.
14.07.2007 16:33:00 | animovaný medvídek Pů
Zajímavé, ještě nikdy se mi nestalo, že bych se k některé básni tolikrát vrátila. Ale.. Just do it! :)) Je fakt skvělá.
14.07.2007 14:29:00 | prostě Zuzana
Ale hezká momentovka.Na Tvých básních mám ráda, že když je čtu, mám je jako před očima.Pěkné..
26.06.2007 16:21:00 | Veru
Líbí se mi ta originalita na tvých básních. Slova, výrazy, rýmy které používáš...Nemůžu se toho nabažit.
26.06.2007 09:25:00 | Zuz.