Jako malý chlapeček
byl jsem správný kluk
Tak jsem řekl dědovi
udělej mi luk.
Děda oči přimhouřil
když jsem ostřil šíp.
A než fajfku dokouřil
už se cítil líp.
Z tebe lovec nebude
řekl posměšně.
Pak si zadek pohladil
bral to statečně.