Anotace: Je to taková ptákovina na jednu písničku, kterou jste určitě zpívali na základce. Znovu zdůrazňuji, že to je HOVADINA. Snad se zachlámete, tak jako já. Nebo ne?
Tohle je typický humor mého taťky (to není ani pochvala ani kritika - jen mě to udivilo8-))
31.07.2007 16:39:00 | Rádoby zoufalá
jo tak jsi mě rozesmál z rána a v práci ,což mi k smíchu moc nepřipadává... ale básen jo :)
28.06.2007 09:39:00 | Chonglee