Vyznání od CHLAPA
Anotace: ...A jak to vypadá, když se umí číst myšlenky
Má Lídie, mé srdce bije jen pro tebe!
Pojď, lásko, půjdem spolu do nebe!
Všechno, co chceš, ti dám.
(A něco mezi ty tvé čtyřky hádám.)
Čelist mi z tvé krásy padá
(Jsi jediná, kdo mi dnes snad dá.)
Myslím na tebe celou noc, celý den.
(A chtěl bych být celý v tobě jen.)
Miluji tě, cožpak to nevidíš?
(No, pojď, pojď. Ještě blíž...)
Děláš ze mě zamilovanou loutku.
(Zalezem si do nějakého tmavého koutku?)
Srdce už mi žalostní přestává bít.
(Chci už konečně v tobě být.)
Tak, princezno, co co co?
CO?! Až zítra ráno?
To je pozdě, ty jedna nafoukaná hloupá náno!!!
Óóó, miláčku Samanto!!!
(Myslim jenom na tamto!)
Přečteno 524x
Tipy 1
Poslední tipující: Sarazin Faestred
Komentáře (4)
Komentujících (4)