Souhlasím s Radkem a myslím si, že tato báseň sice není poetický skvost, ale rozhodně je to veselá rýmovačka, takže ode mě za 60:-)
28.06.2007 12:44:00 | Odváté zrnko popela
Trošičku Ti skřípe rytmus a ten výraz "vládě, které vládnou voli" je trošičku nesmyslný.
Na druhou stranu je toto báseň neprosto dle mého gusta a to jak po stránce obsahu, tak i formy.
Krátká, svižná, výstižná a s jasným smyslem.
Gratuluji
28.06.2007 12:24:00 | Radek Holomčík