Radioaktivní babička
Anotace: báseň o babičce která je radioaktivní :D ale to by asi nikoho nenapadlo
Sbírka:
Život bez smrti
Radioaktivní babička,
svítí jako lampička.
Vlastní taku malou vilu,
nedaleko Černobylu.
Babička je trochu nervní,
bydlí se svým sluhou,
na krku má hlavu první,
na noze tu druhou.
Komentáře (3)
Komentujících (3)