Anotace: No co byste mohli od starého muchysty čekat.
Sbírka: Život bez smrti
:))))ty jo..ty dnes válíš:)tahle je už veselejší i,když to ta chudák malá(mucha)odskákala.Mě to dnes nějak nejde tak ratči budu kritikem,ale tahle je dobrá...
06.07.2007 14:17:00 | mateska