Jo,tihle šejdíři jsou fakt k popukání!
17.07.2007 10:22:00 | Chancer
tak tuhle znám odsud: Není důležité být muchystou, ale věřit v muchysmus!
j.c.ben
11.07.2007 00:24:00 | j.c.
Jo, já když jsem jednou tady vyvěsil básničku o ťamanech, tak jsem dostal kotel od Branwen a Marsé..., že su rasista a kdo ví, co ešče. Mi se ale líbí dělat si srandu z toho, co je pravda. Já se nečertim, já dávám sto.
10.07.2007 16:31:00 | hauskaa