Z bláta do louže
Anotace: Nepolepšil jsem si
Sežraly mně rybenky
mé plyšové panenky
nasypu jim jed
vyhubím je hned.
Rybenky jsou chytré holky
k obědu maj´radši vdolky
lezou mi ven z odpadu
mají dobrou náladu.
Vymyslel jsem prima fór
na rybenky pustím chlór
zaplynuji celý byt
rybenky tu nesmí být.
Tak už jsem je vyhnal pryč
uplet´jsem si jiný bič
zjevili se divní tvoři
v bytě mi teď sídlí škvoři!
Komentáře (3)
Komentujících (3)