Elektrický proud
V ruce voltík hýbe se,
celý člověk třese se.
Viděl už nad sebou anděla,
Když dvěstědvacítka mu tělem projela.
Drátu drží se v křeči,
nesmí brečet,
měl by vodivost větší.
Najednou mu ruce schladly,
aha pojistky vypadli.
V hlavě ho už nebolí,
ty iontové bláboly.
Ruce do černa spálené,
zježené má vlasy,
dýchá- je to nadějné,
přežije to asi.
Komentáře (0)