no.. nechápu, že tady máš tak málo ocenění ;) liter no :D neuznává onanování v básních.. přestáva vidět to ostatní, jakmile použiješ nějaké takové slovo...
líbí
cítím to
12.10.2008 11:43:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Ten konec....mě uzemnil. Ale nic to nemění na tom že jsi dobrý.
01.09.2008 19:06:00 | Princezna.Smutněnka
No kolego, ta vedra..ta vedra :-D I ta nás nutí přemýšlet.. Olmík už je minulost, už žiju jinde řekněme na půl cesty mezi Olomoucí a Prahou..v takovém malém městečku.. Žízeň je veliká ;-)
22.07.2007 12:14:00 | Jasmin de Paris
Logický závěr, to se mi líbí. A vůbec, je to celé, řekl bych, nad hladinou než pod ní
11.07.2007 10:44:00 | JirkaS