Dvě miniaturky pro zasmání
Anotace: Roztomilá zvířátka.
Pavouček pro štěstí
Pavouk nosí štěstí, drahá
milenec si notoval
Když jí tajně do postele
tarantule schovával
Mraveneček
Polámal se mraveneček
když pracoval v oboře
Nebyla to jeho chyba
lez mi právě po noze
Přečteno 509x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (10)
Komentujících (10)