Hlemýždi
Dva hlemýždi vedli spor
rozsoudit je přišel škvor
Který z nich má rychlost větší
oba chtějí slečnu šnečí
Tenhle problém je mi známý
budiž závod mezi vámi
Hlemýždi hned souhlas dali
ke startu se přichystali
Přes salát to mladší pálí
svého soka nechal v dáli
Ten si spurtem nechce škodit
vzpomněl, že je hermafrodit
Přečteno 594x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (8)
Komentujících (8)