utrpení nenažraného muže
Hořím!
Ozvalo se tichým domem.
Přineste mi vodu,tak honem.
Tmavý byt je náhle osvětlen,
nervozita stoupá do jeho stěn.
Jen ho nechte,uklidní se.
Svítí celý panelák,
a přitom všichni chtějí spát.
Umírám!
Já se teda o tebe postarám.
Už se zbýhají i lidi z venku.
Jen klid.
Vždyť snědl jenom feferonku.
Komentáře (3)
Komentujících (3)