Tři miniaturky
Anotace: Inspirováno Japonskem
Suší máma prádlo suší,
připravuje k jídlu suši,
bez japonského koření,
je tenhle oběd mučení.
Fudžijama, velká jáma,
na Hondě teď jezdí máma,
Kawasaki či Suzuki,
motorky hlavně pro kluky.
Na stavbách jezdí japonky,
rikšu pak soused si chválí,
mám gejši coby milenky,
ač lidé mě pomlouvali.
Přečteno 405x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (6)
Komentujících (6)