Pět čtyřverší ze života
Anotace: aneb songy malých lidí...
SONG PŘÍSTAVNÍHO DĚLNÍKA
Dva a dva jsou tři.
Tři a tři je pět.
No a to už je
celý svět.
ZPĚV REVOLUCIONÁŘŮV
Jdeme dál,
vstříc světlým zítřkům dál!
Dál a dál, nehledě
na propast.
PEDAGOGŮV SONG
Nebýt aspektu
zločin a trest,
proti malým prevítům
sevřel bych ruku v pěst.
SONG EKONOMA
Čísla a čísla
Čísla a čísla
Chyba! Jak to že je tu chyba?!
Čísla a zas čísla...
ZPĚV NARKOMANŮV
Jehlu sem a hned!
Jakto že tu není!
Chci rychle zpět
do temného snění!
Komentáře (0)