Anotace: Jen mě to tak napadlo, když jsem takhle jednou seděl...:)
to musí bejt zajimavej let:-D a ještě zajímavějši dopad...
14.06.2008 21:10:00 | anima alba
co je geniální, bývá jednoduché, ovšem ne vše co je jednoduché je geniální.
28.09.2007 20:10:00 | Já Esther Ruth
Fakt dost dobré!!!
19.08.2007 11:18:00 | xhil
To potom chápu...;-)
18.08.2007 12:30:00 | Haňa,dívka do nepohody
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?