Anynka
Anotace: Trochu mne inspirovaly Nanynky...
Pročpak vstává naše Anna,
pročpak vstává časně zrána?
Tráví totiž jitro celé,
tráví sběrem jitrocele.
V léčivku chce položit
dívku vilný polo-Žid.
Anna kárá Semitu:
Nemotejte se mi tu!
Přečteno 487x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)