Policejní hlídka.
Anotace: ....kráčím Olomoucí,v ruce držím zmrzlinu a najednou jsem je.....
Brouzdají kaluží,
vídá se to zřídka,
kdy spolu za ruce,
drží se,
policejní hlídka.
On je malý,tlustý,
vlasy hustý,
plešouny vysoké,
a to jsem já,
nemá vůbec rád.
A ta jeho kolegyně,
to je vám pěkná .....,
dělá na mne,
blafy,blafy,paragrafy,
a já jsem rázem,
malý,slabý,
nemám svaly,
zkrátka kastrát na kvadrát.
Ach policajtka uštěkaná,
celá moje žena,
pod blůzičkou ňadra malá,
pakobry pas,
zadeček do mé dlaně,
a štípe do mne jako vosa,
koza,
husa.
Přečteno 525x
Tipy 13
Poslední tipující: Jarunka, hloubavá, Házté, Lorraine, hanele m., carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (4)