A je tam
Anotace: Je tam kde ma být?
Svíčka hoří křivě zapichlá,
čouha z dupy, vosk na prdeli rychle zasychá.
Neměl možnost výběru
a už ma prdel v záběhu.
Svíčka syčí, hoři, kape
a on drží v ruce horké kafe.
Opřeny je v parku o lávku,
kámoš už mu chystá oprátku.
Teplý bude jako hrom
byl to jeho kámoš Tom.
Nezmohl se na odpor
je to zdřejmě teplý tvor.
Dejte pozor na své řitě,
a v parku kafe nepijťe.
Jinak budou vztekle šukat,
a vy u toho krutě stukat :-)
Tak a to je basně konec
skočte si pro svuj zvonec.
Asi toho znáte více,
proto neskladujte doma svíce.
Komentáře (0)