Anotace: Báseň vymyšlená hodně dávno, když jsem se nudila...Prosím o komentáře.
jeee, to je krásně střelený! Myslím, že se časem vypíšeš:) jinak ten konec už to trošičku brzdil, začátek super...
16.10.2007 19:53:00 | Trdlo
Na mě to působí jako pěkné lidové říkadlo. Ještě bych ho zkrátil, a nechal jen první půlku.
16.08.2007 19:18:00 | jiljovský