Zmrzlina
Anotace: Co se přihodilo na začátku prázdnin, aneb veršovaná příhoda...
Zmrzlina
Koukej sem, koukej tam,
já se asi pocintám,
koukej sem, koukej tam,
už v tom nejsi sám.
Vítr trochu více zafoukal,
listí na stromech rozhoupal
a co provedl Tobě Leodno?
Něco studeného na Tě kapalo.
A kdyby se vám zdálo,
že je toho velmi málo,
jistě vás potěší zpráva dobrá,
pocintala se i naše Wydra.
Jenom Jerry samotný,
zůstal velice čistotný.
My jsme ho však prokoukly…
On nám koupil zmrzlinu,
aby se nám smál,
hledal pro nás vepříkovic rodinu
a choval se jako král.
My jsme ho však prokoukly…
Přečteno 529x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
Komentáře (1)
Komentujících (1)