:D..konkurence deti ve druhe tride:D..ale moc pekne, neni smutna ani filozoficka..takova oddechova:)
26.08.2007 10:03:00 | Shainta
Jo jedo takovy hodne zmateny.... mozna jsem se v tom parkrat stracel.......dej si na to pozor....i blbosti muzou mit nejakej rad..... ale na to jsou tu jini aby tohle posoudili...
26.08.2007 10:03:00 | UNDEAD