Jarní
Anotace: ne každý má jaro rád...
Zas je tu jaro a začali řvát
ptáci i opilci v ulicích
Ve dne i v noci tak nemůžu spát
jsem člověk na jaro trpící
Před domem děcka si začala hrát
k mé smůlu v projevu vřeštící
V hlavě mi kroutí se ostnatý drát
jsem člověk na jaro trpící
Nakonec stane se ze mne snad kat
radosti z venku se linoucí
Nepřestanou-li mě ty šmejdi srát
stáhnu je dubovou palicí
Pak už snad budu mít důvod se smát
na děti bolestí úpící
Jsem člověk na jaro trpící.
Komentáře (0)